PERPETIUM CONSULTANCY

VOOR CONTINUITEIT IN ICT

ICT is het middel niet het doel van uw organisatie

Te vaak blijkt men bezig te zijn met ICT in plaats van met de daadwerkelijke werkzaamheden. ICT moet als een schroevendraaier of hamer functioneren. Niet nadenken over de werking ervan, maar gewoon gebruiken als deze nodig is. Dit betekent kwalitatief goede producten gebruiken zowel op kantoor, mobiel als 'in de cloud', zorgen dat applicaties en het gebruik worden gestandaardiseerd en tenslotte zorgdragen voor een goed onderhouden ICT omgeving. Wij noemen dat ICT ontzorging.

 

 

Perpetium kent als geen ander de impact van onderhoud op de ICT omgeving. Vanuit de ITIL gedachte geven wij vorm aan onderhoudscontracten, zodat vanuit een gedegen en betrouwbare basis onderhoud wordt ingevuld. Naast het basis onderhoud en controles van uitgevoerde backups, kijken wij ook naar de ICT beveiliging. Zo blijft uw belangrijke en kwestbare bedrijfsinformatie ook veilig. Daarnaast adviseren wij onze klanten geheel vrijblijvend bij beveiligingsrisico's.

Support bij Calamiteit

Mocht er een calamiteit in uw ICT omgeving zijn, zoals brand of diefstal, doen wij ook niet moeilijk. We springen direct bij en helpen u snel zodat u bedrijfsactiviteiten weer snel doorgang kunnen vinden.

 

Onderhoudsvormen

Wij onderscheiden diverse vormen van beheer om de ICT ontzorging vorm te geven. Aangezien niet elke organisatie gelijk is, moet het beheer aansluiten bij eisen en wensen van de organisatie.

 

 

Standaard

 


 

Het instapniveau van beheer is eenvoudig op afroepbasis tijdens kantooruren (9:00-18:00).

 

Inzet van gekwalificeerde specialisten wanneer u daar behoefte aan heeft, tegen van te voren afgestemde kosten en beschikbaarheid.

 

 

Uitbreidingen

 


 

Daarnaast bieden wij uitgebreidere zekerheden qua responsetijd en ruimere beschikbaarheid:

 

SUPPORT UITGEBREID

 - Tijdens werkdagen van 9:00 - 21:00

 - Geen voorrijkosten

 - Korting uurtarief tot 20%

 

SUPPORT WEEKEND UITBREIDING

 - support uitgebreid +

 - zaterdagmiddag en zondagmiddag beschikbaarheid

 - Geen weekend toeslag op de besteedde uren

 

 

 

 

 

 

 

Managed Services

 


 

Verder bieden wij ook managed services aan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Silver Beheer; Beheer (5*8) met standaard responstijden.
  • Gold Beheer; Beheer (5*8) met korte responstijden en systeem controles op kwartaal basis zoals uw backups.
  • Platinum Beheer; Beheer (24*7) met korte responstijden, kwaliteitsanalyses en zeer uitgebreide rapportages voor organisaties die kwaliteit van beheer en de beveiliging van informatie als uitgangspunt zien voor de continuiteit van de business.

managed_services

 

 

Perpetium Consultancy BV -  W. Alexanderweg 63 - 3945CH Cothen 

Tel. 0343  533042