PERPETIUM CONSULTANCY

VOOR CONTINUITEIT IN ICT

Uw business is ons uitgangspunt

De (Business) Consultant denkt en werkt vanuit de business op strategisch niveau en weet te overtuigen van de toegevoegde waarde die hij de onderneming kan bieden. De Business Consultant adviseert en begeleidt bij security strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken en geeft tevens een visie op de (technologische)ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Anderzijds kunnen onze Business Consultants ook goed omgaan met een vastgesteld business target.

 

 

Een optimale beveiliging vereist kosteneffectievere beveiliging door optimale afstemming van uw Business op de huidige en

zakelijktoekomstige beveiligingstrends. Onze business consultants kennen uw business en kunnen zodoende snel en scherp analyseren hoe uw optimale beveiliging vorm gegeven moet worden.

Specialisten die werken met een duidelijk kader

Beveiliging vereist specifieke kennis van ICT en uw bedrijfsvoering. Immers, de juiste aanpak en kennis bepalen of uw beveiliging effectief en efficient wordt ingezet. Om dit doel te bereiken hebben we een overzichtelijk aantal security diensten in het leven geroepen. Beveiliging zoals beveiliging bedoeld is.

 

Security Diensten 

De juiste aanpak en kennis bepalen of uw beveiliging effectief en efficient worden ingezet. Om dit doel te bereiken bieden wij u de volgende security diensten. Beveiliging zoals beveiliging bedoeld is.

 

 

Een beproefde en geaccordeerde methode die op basis van de Code voor Informatiebeveiliging en COBIT uw ICT-risico's helder in beeld brengt. Geen lijvige rapporten, maar duidelijke oplossing-scenario's. Zo heeft u  snel een duidelijk beeld van die risico's die U onaanvaardbaar vindt en actie vereisen.  

 

 BASELINE

 

Werken vanuit een duidelijke security baseline is de effectieve wijze van ICT beveiliging.

 

Wij staan voor een duidelijke beleid zonder wollige termen.  Vervolgens vertalen  wij dit naar eenduidige maatregelen en procedures.

 

AUDITS

 

Houd uw beveiliging actueel door regelmatig een (logische) audit uit te voeren.

 

Toets snel en aquraat uw beveiligingsbeleid en weet direct waar actie ondernomen moet ondernemen!

 

Dat maakt Perpetium voor u waar.

SECURE ONTWERP

 

Een ontwerp dat past binnen Uw bedrijfsfilisofie van ICT. Op maat maar doordacht vanuit gangbare standaards. Dit kunnen wij bieden door jarenlange ervaring in:

 - Bancaire sector

 - Overheid en semi overheid

 - Retail

 - Zorg

 

 REALISATIE

 

Naast ontwerp, pakken wij ook de implementatie op. Op basis van Turnkey, of vaste prijs en in afstemming met uw beheerorganisatie borgen wij het beheer.

Zo komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan.

dienstverlening

 

 

 

SECURITY BEHEER


Het beheren van security oplossingen zoals firewalls, IDP en tokens is geen standaard beheer, maar vereist extra aandacht. Uw risico's wilt u immers beperken en geen onnodige risico's lopen.

 

Perpetium biedt op maat gesneden beheer.

 

Lees meer >>

 

 managed_services

TRAINING


Trainingen verzorgen wij met een vast programma.

 

NETWERK SECURITY

SERVER SECURITY

WIRELESS SECURITY

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot maatwerk voor uw organisatie.

 

 

Perpetium Consultancy BV -  W. Alexanderweg 63 - 3945CH Cothen 

Tel. 0343  533042